O fondaciji

O fondaciji

Fondacija mentalne higijene "Exspecto" postoji od 2006. godine.

Prvenstveni profil Exspecta je definisan izložbom Metamorphozis – droga, koju smo kupili iz Budimpešte – na deset godina – uz finansijsku podršku Sekretarijata za zdravstvo i socijalnu politiku Vojvodine. U saradnji sa školama smo uspeli da do kraja 2015. godine organizujemo posetu za više od 25000 posetilaca.

Pored izložbe Metamorphozis, imamo tri akreditovana programa koji su namenjeni stručnom usavršavanju nastavnika, vaspitača i stručnih saradnika.  Vise o nasim programima možete videti u odeljku Programi.

Do sada smo uradili više istraživanja u kojima smo se bavili različitim aspektima ponašanja mladih. Više o rezultatima istraživanja možete da pročitate u odeljku Istraživanja.

U izvođenje programa Fondacije uključeni su profesionalci različitih profila: psiholozi, pedagozi, socijalni radnici itd. Više o našim saradnicima možete da pročitate u odeljku Saradnici.

Ukoliko želite da nam se obratite, molimo vas da susret  prethodno zakažete putem telefona. Opširnije informacije kako možete stići do nas možete pronaći u odeljku Kontakt.

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.