Organizujemo kurs Autogenog treninga za sve zainteresovane sugrađane

10.10.2023.

Organizujemo kurs Autogenog treninga za sve zainteresovane sugrađane

Fondacija Exspecto u oktobru organizuje kurs Autogenog treninga za sve one koji su zainteresovani da ovladaju ovom tehnikom kako bi naučili da smanje i otklone negativne efekte stresa.

Autogeni trening (AT) je savremena tehnika psihofizičke relaksacije koja se sastoji od niza vežbi pomoću kojih se postiže stanje duboke opuštenosti i značajni isceljujući efekti na telo i psihu. Ova tehnika je veoma efikasna za borbu sa stresom, a namenjena je svim zdravim ljudima koji žele da postignu viši stepen psihofizičke relaksacije, ali i da povećaju koncentraciju, spremnost za rad i kreativnost, da poboljšaju kvalitet sna i spavanja.
Takođe, ove vežbe mogu da koriste svim ljudima koji osećaju povišenu napetost, strepnju i strah, ali i studentima i sportistima radi postizanja duboke koncentracije i sposobnosti održavanja pažnje u dužem vremenskom perodu.
Trening se sastoji od ukupno 10 susreta (1 susret nedeljno u trajanju od 1-1,30 h) i odvija se na srpskom jeziku. Svi susreti će se održati u Fondaciji mentalne higijene „Exspecto“, Šantićeva 27, Subotica.
Voditelj treninga je Dijana Živanović, diplomirani psiholog, transakcioni savetnik, sertifikovani voditelj autogenog treninga.
Svi zainteresovani mogu da se prijave na f.exspecto@gmail.com (molimo vas da nam dostavite ime, prezime, kontakt telefon i e-mail) do 20. oktobra.
Početak treninga je predviđen za 23.10. 2023. godine u 17h.  

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih medija i analiziranje saobraćaja.
Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa.