Kutatás
Kutatás 2010/2011
A 2010/2011-es tanévben megismételtük a „Kihívás- a kábítószernek ellenállni?” - című kutatásunkat. Az előző kutatás óta eltelt négy év, és kíváncsiak voltunk, hogy a négy éves munkánk, ami arról szólt, hogy felhívjuk a fiatalok figyelmét a kábítószer használat veszélyeire és megelőzzük, hogy fogyasztókká váljanak - mennyire volt eredményes? Fontosnak tartjuk a munkánk értékelését hosszútávon.
Kutatás 2009/2010
A 2009/2010-es tanévben belevágtunk egy kutatásba, amelynek célja az volt, hogy jobban megismerjük a szabadkai fiatalok napi szokásait, hogy hogyan töltik a napjaikat, és a szabadidejüket. Például: - Mennyi időt töltenek a szüleikkel, - milyen programokban vesznek részt együtt, - mennyi időt töltenek tévézéssel, számítógépnél, - hol és hogyan ismerkednek, - hányan sportolnak, - járnak-e fogadó irodákba és játékgépeznek-e illetve mindezekre mennyi pénzt költenek. A kutatásban 2205 fiatal vett részt.
Kutatás 2007/2008
A 2006/2007-es iskolaév végén 2756 fiataltól kaptunk vissza kitöltött kérdőívet, amelyet anonim módon töltöttek ki. A kérdőívben olyan kérdések szerepeltek, amelyek feltérképezték a fiatalok ismereteit a legális és illegális drogokról, arról, hogy hogyan mit gondolnak, hogyan őrizhetik meg a mentális egészségüket, illetve hogyan érezték magukat a kiállításon. A kapott eredményeket a „Gyermek héten” - tettük publikussá. A szakmai gyűlésen a szabadkai városházán.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..