Jelentés
2013 évi jelentés
1. Drogmegelőzési programok Metamorphosis-drog – drogprevenciós kiállítás“ A Metamorphozis-drog nevű kiállításunkat 2006. november 8-án nyitottuk meg. Azóta folyamatosan ifjúsági és felnőttcsoportok. A csoportok maximális létszáma 15 fő, a kiállításban eltöltött idő 2-2,5 óra. A csoportokat 14 kiképzett, szakember, kiállításvezető vezeti (pszichológus, pedagógus).
2012 évi jelentés
A drog nem ismer határokat   A  Magyarország – Szerbia IPA határon átnyúló együttműködési program keretén belül zajló “A drog nem ismer határokat”  című projektnek az Exspecto Mentálhigiéné Alapítvány valamint a  a Homokháti Kistérség Többcélú Társulása Integrált Szociális és Gyermekjóléti Központ volt a hordozója.
Jelentés 2011-es évi munkánkról
Az OSCE kutatásában Szerbia lakosai ugy vélik, hogy a kábítószerekkel való visszélés veszélyezteti a leginkább 2010-ben a biztonságukat. A legfontosabb, hogy egyre tudatosabbak vagyunk, hogy a drogok és a kábítószerekkel való visszaélés milyen veszélyeket hordoznak.
2010-es jelentés az éves munkáról
1. Kábítószerrel való visszaélés megelőzését célzó programok Kiállítás "Metamorphosis - Droga" A"Metamorphosis - Droga" - kiállítást 2006. november. 6 nyitottuk meg. Azóta folyamatosan látogatják azt gyermek- és felnőtt csoportok. A maximum 15 fős csoportokat 2-2,5 órán át kiképzett szakemberek vezetik (pszichológusok, pedagógusok).
2009-es évi munkánról való jelentés értékelése
Bevezető Nehéz szembenézni a ténnyel, hogy a kábítószer - közvetlenül vagy közvetve - egyre inkább jelen van az életünkben. Nehéz megtalálni a módját e téma megközelítésének, valamint azt, hogyan lépjünk fel és alkossunk véleményt a kábítószerekről és kábítószer-függőségről. Hogyan, lehet növelni a mentális egészségét a környezetünknek.
A 2008-as évi munkánkról
A Metamorphozis – a drog c. kiállításunkat 2006. november 8-án nyitottuk meg. Azóta folyamatosan látogatják azt gyermek- és felnőtt csoportok. A maximum 15 fős csoportokat 2-2,5 órán át kiképzett szakemberek vezetik (pszichológusok, pedagógusok). A 2008-as évben 293 csoportunk volt, 237 diák- és 14 felnőtt csoport (szülőértekezletek, szakembercsoportok – szociális munkások, óvónők, tanárok, védőnők). A kiállítást mintegy 3520-an látták. Szabadkáról a 16 általános iskola nyolcadik osztályosai, és 9 középiskolából a 3. és 4. osztályosok voltak a látogatóink.
A 2007-es évi munkánkról
A Metamorphozis – a drog c. kiállításunkat 2006. november 8-án nyitottuk meg. Azóta folyamatosan látogatják azt gyermek- és felnőtt csoportok. A maximum 15 fős csoportokat 2-2,5 órán át kiképzett szakemberek vezetik (pszichológusok, pedagógusok). A 2007-es évben 320 csoportunk volt, 300 diák- és 20 felnőtt csoport (szülőértekezletek, szakembercsoportok – szociális munkások, óvónők, tanárok, hitoktatók). A kiállítást mintegy 3900-an látogatták – ebből 1816-an kerültek bele a kérdőíves felmérésbe.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..