Az alapítványról

Az alapítványról

Az Exspecto Mentálhigiéné Alapítvány 2006 óta működik.

Az alapítvány drog prevenciós programja a „Metamorphozis – drog”, amelyet Budapesttől vásárolt meg tíz évre az Egészségügyi és –szociális kérdésekkel foglalkozó Titkárság (Vajdaság) támogatásával. Az iskolák együttműködésével sikerült elérni, hogy 2010-ben 1074 csoport az-az több mint 13300 látogató vegyen részt a kiállításon.

A kiállítás mellett három akkreditált programmal rendelkezünk, amelyek célja a tanárok, tanítók és segítő szakmában dolgozók szakmai továbbképzése. Részletesebb információt a programokról a „Programok” fülecske alatt olvashatnak.

Működésünk alatt több kutatást végeztünk el, amelyekben különböző aspektusban próbáltuk megközelíteni a fiatalok viselkedési szokásait. A kutatások  eredményeiről részletesen a „Kutatások” fülecske alatt olvashatnak.

Az alapítvány munkáját szakemberek csoportja segíti, akik többek között pszichológusok, pedagógusok, szociális munkások stb. A munkatársainkról bővebben a „Munkatársaink” fülecskére rákattintva olvashatnak.

Amennyiben szeretnének minket felkeresni kérjük Önöket, hogy a találkozót telefonon egyeztessék. Az elérhetőségeinket megtalálják a „Kapcsolat” fülecskére kattintva.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..