Programok

Születés Hete

2017-es év Születés Hetének programja:

Újszülöttek Kertjének avatása

RÖVID LEÍRÁS: 2016. január 1. - 2017. május 1. között születettek számára hozzuk létre az   Újszülöttek Kertjét  Palicson a játszótér mellett (Ábel park). A kertben, minden család elültet egy virágot, mellé téve a gyermeke nevét jelző táblát.

A program előzetes bejelentkezést igényel.

HELYSZÍN: Palics, játszótér

IDŐPONT: 2017. május 3. 17,00 óra

 

 

További programok

Konzultáció – az egyéni konzultációra lehetősége nyílik mindenkinek, aki egy kicsit elakadt, aki nem tud megküzdeni a fellépő/fennálló krízissel, traumával, stresszhelyzettel. Szól ez a drogproblémával küzdőknek, a leállás folyamatában levőknek, a leállás gondolatával játszóknak.
 

Metamorphozis - drog - drogprevenciós kiállítás

 
A témájában és eszközeiben rendhagyó kiállítás első sorban a 14 évesnél idősebb fiataloknak és a felnőtteknek szól a drogproblémáról. A narratív módszer segítségével bemutatott probléma, az emberi jelenségekben való érintettségünkön keresztül hat a gondolkodásra Egy jó történet és egy jól formált érvelés is használható mások meggyőzésére, de amiről meggyőznek az alapvetően különböző.
 

Akkreditált programjaink:

Metamorphozis-drog, drogprevenciós képzés 

 
A program megtalálható a 2014/2016 iskola évben akreditált továbbképzések katalógusában 851-es szám alatt.
A három napos (24 órás) szemináriumot általános és középiskolai tanügyi dolgozóknak, szakmunkatársaknak, igazgatóknak, igazgatóhelyetteseknek  ajánlatos az iskolában dolgozóknak, szakmai tanácsadóknak, igazgatóknak és igazgató helyetteseknek javasoljuk.
A program 2008 óta létezik, és azóta számos képzés volt. 
A képzést szerb és magyar nyelven tartjuk.